Duvarın içini gösteren uygulama

Bu yeni sensör ve ona bağlı olarak çalışan uygulama, size duvarların içinde neler olduğunu bir bir gösteriyor

Google Haberlere Abone ol
Duvarın içini gösteren uygulama
Vayyar Imaging'in 3D sensör teknolojisi ile ürettiği duvar içini gösteren cihaz hayatın birçok yerinde kolaylık sağlıyor.

Android akıllı telefonlar için geliştirilen WalabotDIY adlı yeni bir sensör kullanıcıların duvarların içinde neler olduğunu görmelerine olanak tanıyor. Bu işlevsel araç duvarların yüzeyi üzerinden borulardan kablolara kadar duvarın içinde olan her şeyi görebilmenizi sağlıyor.

Vayyar Imaging'in 3D sensör teknolojisi üzerinde temellenen bu aracın kullanımı da oldukça basit. Yapmanız gereken tek şey Google Play Store'dan WalabotDIY uygulamasını indirmek ve ilgili aksesuarı akıllı telefonunuza USB girişi üzerinden bağlayarak onu duvarın üzerine koymak.

Daha kolay bir kullanım için WalabotDIY aynı zamanda akıllı telefonunuzun arkasına da manyetik olarak tutturulabiliyor. Böylece iki cihazı da tek elle kullanıp diğer elinizle de uygulamanın arayüzünü yönetebiliyorsunuz.

Özellikle evinizde önemli yenilikler ve restorasyon yapmadan önce size büyük bir kolaylık sağlayabilecek WalabotDIY'in fiyatı ise 200 dolar.

Yorumlar