Yol Arkadaşım Filmi’nin galası yapıldı

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın başrollerini paylaştığı komedi filmi “Yol Arkadaşım” geçtiğimiz günlerde Kanyon AVM’de düzenlenen galada seyircileriyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Yol Arkadaşım Filmi’nin galası yapıldı

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın başrollerini paylaştığı komedi filmi “Yol Arkadaşım” geçtiğimiz günlerde Kanyon AVM’de düzenlenen galada seyircileriyle buluştu.

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın başrollerini paylaştığı komedi filmi “Yol Arkadaşım”ın galası Kanyon Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. İbrahim Büyükak’ın yazdığı senaryonun yönetmenliğini Bedran Güzel üstlendi. Mizah dolu bir yol arkadaşlığını konu alan, biri beladan uzak kalamayan diğeri sevdiği kadına ulaşmaya çalışan iki adamın aynı araçta yaptığı yolculuğunun anlatıldığı filmin galasına ilgi büyüktü. Geceye çok sayıda ünlü isim katıldı. Galada birbirinden ünlü isimler ve yakınları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ı yalnız bırakmadı. 27 Ekimde vizyona giren komedi filmi Beyazperde’de izleyicilerini bekliyor.

‘‘Biz çekerken çok eğlenmedik ama film çok eğlenceli’’

Ayvalık’a gitmek isteyen iki adamın bunu ancak üç gün içinde başarabildiklerini ifade eden Oğuzhan Koç, ‘‘Bütün amaçları Ayvalık’a gitmek iken bunu üç gün içinde başarabilen iki adamın hikayesini izleyeceğiz. Çekimler çok eğlenceli geçti. Çok güldük" dedi. Bir klişeden bahseden Koç, "’biz çekerken çok eğlendik dersin ama filme gidersin çok eğlenmezsin’ o yüzden biz çekerken çok eğlenmedik, ama film çok eğlenceli bunu söyleyebilirim. Çok keyifli bir iş yaptığımıza inanıyoruz bakalım seyirci ne diyecek çok merak ediyorum heyecanla bekliyorum vizyonu’’ ifadelerini kullandı.

‘‘Eğlenceli bir yol filmi’’

Filmin yol filmi olduğunu belirten Koç, “Herkesin aklında olan bir şeydir oh bir arabaya binsem, gitsem kafası, bizde bayılırız yol filmlerini aslında İbrahim’de çok sevdiği için o yüzden böyle bir senaryo yazdı. İnsanın içini ferahlatan, şehirden koparan hali var yol filmlerinin. Ayvalık, Asos, Cunda, Geyikli, Tekirdağ yollarında çekildiğini belirtti. Rolüne dair bir ilaç mümessili olduğunu ve Fevzi Kimya isimli şirkette çalıştığını, Fevzi beyi Emre Kınay oynuyor ve kele son isimli ilacı satmakla görevlendirildiğini, İşinde çok başarılı olmadığını filmde bunun macerasını izleyeceğiz. Filmde kız arkadaşı rolünü oynayan (Eda Ece) Aysun isminde biraz enteresan bir tip sürekli telefonla sürekli bir facetime halindeyiz, bütün yolu Eda’ ya ulaşmak için gidiyoruz, ona ulaşana kadar o zaten yeterince sorun çıkarıyor. Güzel bir film izleyenleri sinemaya bekliyoruz’’ diye konuştu.

‘’Film gibi filim oldu diyebiliriz’’

Sette çok inanılmaz çok acayip şeyler yaşadık diyen Koç, ‘’Çekimi çok zordu ama seyri bir o kadar da keyifli, inanılmaz aksiyonlar var filmin içinde bir komedi filminin ötesinde aksiyonlar var ama komik dolu aksiyonların tamamı. Ağzım, gözüm, kaşım patladı göllere düştüm -5 derece soğuklukta göllere fazlasıyla zordu çekimler ve bir o kadar keyifliydi’’ dedi.

İlk defa bir senaryoyu tek başına yazdığını ifade eden İbrahim Büyükak, ‘’Küçük esnafı ortak yazardım burada ilk defa tek başıma yazdım çok heyecanlıyım, filme çok inanıyoruz filme gelen izleyicimiz inşallah çok eğlenecekler çok farklı ve çok eğlenceli komedi filmi oldu hem çok komik, duygusal yanlarıda olan film gibi filim oldu diyebiliriz. Filmimizi çok sevdik çok içimize sindi herkesle de bu coşkuyu paylaşmak istiyoruz’’şeklinde konuştu.

Yorumlar