Gediz Ticaret ve Sanayi Odası’ndan kırtasiye yardımı

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya’nın Şaphane ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu ve yönetim kurulu, Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü...

Google Haberlere Abone ol
Gediz Ticaret ve Sanayi Odası’ndan kırtasiye yardımı

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya’nın Şaphane ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu ve yönetim kurulu, Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek öğrenciler için kırtasiye yardımında bulundu.

Her yıl olduğu gibi eğitim yardımlarına önem verdiklerini belirten Oda Başkanı Mesut Naci Cebecioglu, ’’Her yıl düzenli olarak yaptığımız Şaphane’li minik kardeşlerimize yardım geleneğini, bu yıl kırtasiye malzemesi olarak yapmaya karalaştırdık. Hazırlanan yardım paketlerini Şaphane Milli Eğitim Müdürümüz Metin Koz’a, Dernek Başkan Yardımcımız Mehmet Uyanıker ve Genel Sekreterimiz Cavit Cengiz’le beraber teslim ettik. Oda olarak, eğitim amaçlı desteklerimiz ve çalışmalarımız aralıksız devam edecek’’ dedi.

Miili Eğitim Müdürü Metin Koz, ’’Gediz Ticaret Odası’nın bu anlamlı desteği için çok teşekkür ediyorum. Eğitim konusunda gösterdikleri duyarlılıkları topluma örnek teşkil ediyor’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Mesut Naci Cebeciogğu ve Oda yöneticileri daha sonra Kaymakam Oltan Bayraktar ve Belediye Başkanı Rasim Daşhan’ı makamlarında ziyaret etti. (YD - EFE)

Yorumlar