Diyarbakır'daki terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon

- Operasyonda şehit düşen polis memuru Taşdemir'in Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan annesine oğlunun şehadet haberi verildi

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakır'daki terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon

BALIKESİR (AA) - Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Ahmet Alp Taşdemir'in şehadet haberi, Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan annesine ulaştı.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Atatürk Mahallesi Kalkım Caddesi'nde oturan şehidin annesi Saliha Üray'a oğlunun şehadet haberini verdi.

Sağlık ekiplerinin önünde hazır bekletildiği eve, dev Türk bayrağı asıldı.

Kaymakam Ali Sırmalı, çıkışta gazetecilere ülke olarak üzüntülü olduklarını belirterek Türk milletine başsağlığı diledi.

Atatürk Mahallesi Muhtarı İrfan Kolçak ise Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek "Maalesef şehit haberi bizim mahallemize de düştü. Kaymakamımız Ali Sırmalı ile ailesini ziyaret ettik. Maalesef acı haberi vermek zorunda kaldık. Çok üzgünüz. Ailesine sabırlar diliyorum. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Dün, bugün tüm şehit olan güvenlik görevlilerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum." dedi.

Kolçak, şehit Taşdemir'in evli ve bir çocuk babası olduğuna işaret ederek "Babası ile görüşmeler yaptık. Cenaze Manisa'ya defnedilecek sanırım. Memleketleri orası. Annesi burada yaşıyor ama babası Manisalı." diye konuştu.

Yorumlar