Türk Ocaklarında sohbet konusu: ‘Nutuk’

Türk Ocakları Balıkesir Şubesinin geleneksel hale gelen ‘Ocakbaşı Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Balıkesir Üniversitesi Necati Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bayram Yıldız olacak. Yrd. Doç. Dr. Yıldız Nutuk konusunda...

Google Haberlere Abone ol
Türk Ocaklarında sohbet konusu: ‘Nutuk’

Türk Ocakları Balıkesir Şubesinin geleneksel hale gelen ‘Ocakbaşı Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Balıkesir Üniversitesi Necati Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bayram Yıldız olacak. Yrd. Doç. Dr. Yıldız Nutuk konusunda konuşma yapacak.

Türk Ocakları Balıkesir şubesinin geleneksel ‘Ocak Başı Sohbetleri’ etkinliği Anafartalar Caddesi Mortaş İşhanı’nda bulunan Türk Ocakları binasında Çarşamba akşamı gerçekleşecek. Ocakbaşı sohbetlerinin bu haftaki konuğu Balıkesir Üniversitesi Necati Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bayram Yıldız olacak. Yıldız Ocakbaşı sohbetinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. Yıl Dönümü ve Atatürk haftası çerçevesinde ‘Nutuk’ta Yeni Türk Devletinin Kuruluşu’ konusunu dinleyicilerine anlatacak. Türk Ocaklarında sohbete katılacak olan Yrd. Doç. Dr. Bayram Yıldız, Dinar 1972 doğumlu ve Üniversiteyi K.T.Ü. Fatih Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Yıldız halen Balıkesir Üniversitesi Necati Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi olarak görev yapıyor.

Ocakbaşı’ sohbetleri için davet yapan Türk Ocakları Balıkesir Şube Başkanı Tahir Korucuoğulları, Çarşamba akşamı yapılacak olan Ocakbaşı sohbetlerinin Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. Yıl Dönümü ve Atatürk haftası çerçevesinde ‘Nutuk’ta Yeni Türk Devletinin Kuruluşu olduğunu belirterek, Tüm Balıkesir halkının toplatılara katılabileceğini söyledi.

Yorumlar