Bursaspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürüyor

BURSA (AA) - Bursaspor, Süper Lig'in 8. haftasında 16 Ekim Pazartesi günü sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürüyor


BURSA (AA) - Bursaspor, Süper Lig'in 8. haftasında 16 Ekim Pazartesi günü sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşularıyla başladı.

Çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla devam eden idman, 6 minyatür kale ile dar alanda amaca yönelik oyun ve yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Yeşil-beyazlılarda, milli takım kamplarında yer alan Harun Tekin, Aziz Eraltay, Ekong, Agu, Stancu, Delarge, Kubilay Kanatsızkuş, Ertuğrul Ersoy ve Muhammed Şengezer antrenmana katılmazken, sakatlıkları bulunan Batalla, Deniz Yılmaz ve Barış Yardımcı takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Dün yapılan antrenmanda Kofi Atta ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan ve kaburgasında kırık tespit edilen Onur Atasayar'ın da tedavisine başlandığı bildirildi.

Bu arada Bursaspor, yarın TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Minareli Çavuş Tesisleri'nde yapılacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.


Yorumlar