Simav’da sonbahar güzelliği

Kütahya’nın Simav ilçesinde, sonbaharın gelişiyle birlikte doğada ortaya çıkan görüntüler, görenleri hayran bırakıyor.Yeşil doğası ve kestane dağının güzellikleriyle, yerli ve yabancı ziyaretçilerin sıça ziyaret ettiği termal kent...

Google Haberlere Abone ol
Simav’da sonbahar güzelliği

Kütahya’nın Simav ilçesinde, sonbaharın gelişiyle birlikte doğada ortaya çıkan görüntüler, görenleri hayran bırakıyor.

Yeşil doğası ve kestane dağının güzellikleriyle, yerli ve yabancı ziyaretçilerin sıça ziyaret ettiği termal kent Simav’ın, Eynal kaplıcalarında ve Simav dağının yüksek kesimlerinde, sonbahar mevsimiyle renk değiştiren ağaçlar, ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor. Amatör fotoğrafçılar, bin 850 metre rakımdaki Simav dağı ile Simav, Demirci arasındaki dağları tercih ediyorlar.Simav dağındaki, kestane, meşe, çam, köknar, kızılcık ve sedir ağaçlarının yapraklarının değişik renklere bürünmesiyle kartpostallık görüntüler ortaya çıkıyor.

Simav’ın turistik Eynal kaplıcalarına gelen fotoğraf tutkunları, Simav dağlarında fotoğrafladıkları sonbahar manzaralarını sosyal medya hesaplarında paylaştıklarını belirtiyor. Günübirlik dağ sporu yapan manzara tutkunları ise, doğa ile içi içe yaşamanın zevkini yaşama fırsatı buluyor. (MEİ-EFE)

Yorumlar