Geleceği inşa ettiler, unutulmadılar

Edirne’de, okul yaptırarak eğitime katkı sunan hayırseverler unutulmadı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen ‘İsmiyle Müsemma Projesi’ kapsamında kent genelinde okul yaptıran hayırseverler için plaket takdim...

Google Haberlere Abone ol
Geleceği inşa ettiler, unutulmadılar

Edirne’de, okul yaptırarak eğitime katkı sunan hayırseverler unutulmadı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen ‘İsmiyle Müsemma Projesi’ kapsamında kent genelinde okul yaptıran hayırseverler için plaket takdim töreni düzenlendi.

Edirne Lalezar Tesisleri’nde gerçekleştirilen İsmiyle Müsemma Projesi kapsamında, "Edirne’de geleceği inşa eden hayırseverler buluşmasına" Edirne Valisi Günay Özdemir olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, ETB Meclis Başkanı Fedai Canım, AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe ve hayırseverler katıldı.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt programda yaptığı konuşmada, "Bu millet nerede birlik, orada dirlik, bir elin nesi var, iki elin sesi var diyerek, bir olmanın, iri olmanın, diri olmanın, birbirinin derdine derman olmanın bir çabası içerisindedir" dedi.

"İnsanlığın geleceğine yatırım yaptınız"

Edirne Valisi Günay Özdemir de "İnsanlığın geleceğine yatırım yaptınız. Eğitim alanında yapılan bütün yatırımlar aslında insanlığın geleceğine yapılan yatırımlar ve en önemli yatırımlar. Devlet olarak biz tabi kamu yatırımları yapmaya çalışıyoruz. Ama asıl değerli ve önemli olan devletin yanında sizlerin sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde bu yatırımları gerçekleştirmeniz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından il genelinde okul yaptıran hayırseverlere teşekkür plaketleri takdim edildi. Programın sonunda hayırsever bir iş adamı ve eşi Vali Özdemir’e Türk bayrağı hediye etti.

Yorumlar