Belediyenin 'eşcinsel parkı' ateşe verildi

Batman'da DBP'li belediye tarafından parkın giriş kapısının 'eşcinsellere ait sembollerle' boyanması tepkiye neden oldu

Google Haberlere Abone ol
Belediyenin 'eşcinsel parkı' ateşe verildi
Batman'da DBP'li belediye tarafından halkın en çok kullandığı parkın girişi 'LGBTI renkleri'yle boyatıldı. Belediyenin bu etkinliği vatandaşların sert tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, 'eşcinsellerin sembolleriyle donatılan giriş kapısı'nı ateşe verdi. 

Batman Rehber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Batman Atatürk parkının girişinde bulunan demir direkler Batman belediyesi tarafından LGBT’lilerin sembolü olan renklere boyandı. 



Duruma tepki gösteren vatandaşlar parkın giriş kapısını ateşe verdi. 

Bütün bir Batman halkına hitap eden ve şehrin en büyük parkı olan bir yerde sapkın ve hastalıklı bir grubun propagandasının yapılmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Bu bilinçli bir şeydir. Atatürk parkının girişinde bulunan demir direklerin LGBT’lilerin sembolü olan renklere boyanması Müslüman Kürt halkının yavaş yavaş bu sapkınlığı özümsemesi içindir.” İfadelerini kullandı. 
 

Yorumlar

Adil Bütün bu renkler lgbt dir ne boktur onlara ait olsa memlekette renk kalmaz beyazin dışında tüm renkler var.ne yapalim sayin alimler bu renklerin hic birini kulanmiyali mi?o demirlerin o renklere boyanmasında hakikaten eşcinselere ait bir destek bir niyet varsa, o kararı alıp uyguliyanlarin suratlarına tüm batman tükürsün