Öğrencilere, “Biyolojik çeşitlilik’’ eğitimleri devam ediyor.

Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilere yönelik “biyolojik çeşitlilik’’ eğitimleri devam ediyor.Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından “Biyolojik çeşitlilik...

Google Haberlere Abone ol
Öğrencilere, “Biyolojik çeşitlilik’’ eğitimleri devam ediyor.

Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilere yönelik “biyolojik çeşitlilik’’ eğitimleri devam ediyor.

Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından “Biyolojik çeşitlilik ve önemi’’ hakkında eğitim çalışmaları her yıl olduğu gibi, 2017-2018 eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Bu kapsamda, TESKMOP Süphan İlkokulu ve Ortaokulu ve Şehit Yüzbaşı Yusuf Turgut İlkokulu ve Ortaokulu’nun 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik eğitim çalışmasında; “Biyolojik çeşitliliğin” ülke ve insanlık adına önemi, ülke ve bölgenin biyolojik çeşitliliğinin tanıtılması ve geleceğimizin teminatı olan çocukların bu konulardaki farkındalıklarının arttırılması hedefleniyor Ayrıca Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü sorumluluk alanındaki endemik ve nesli tehlike altındaki türler ve onların korunması hususunda bilgiler aktarılmaktadır. “Biyolojik çeşitlilik ve önemi’’ hakkındaki eğitim çalışmaları Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir takvim doğrultusunda 2017-2018 eğitim-öğretim süresince il genelinde devam edecek.

Yorumlar