AK Parti Gençlik Kolları üniversitede aşure dağıttı

AK Parti Düzce Gençlik Kolları Düzce Üniversite kampüsünde Muharrem ayı nedeniyle öğrencilere ve akademisyenlere aşure dağıttı.Muharrem ayında geleneksel olarak dağıtılan aşure Düzce Gençlik Kolları tarafından ailelerinden uzakta olan...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Gençlik Kolları üniversitede aşure dağıttı

AK Parti Düzce Gençlik Kolları Düzce Üniversite kampüsünde Muharrem ayı nedeniyle öğrencilere ve akademisyenlere aşure dağıttı.

Muharrem ayında geleneksel olarak dağıtılan aşure Düzce Gençlik Kolları tarafından ailelerinden uzakta olan öğrencilere dağıtıldı. AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı 400 kişiye aşure dağıtıldı. Aşure etkinliğine katılan AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, “Milletimiz komşularına, dost ve akrabalarına yılda iki defa güzellik dağıtır. Birisi kurbanda et, ikincisi de aşuredir. Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. Biz de Düzce üniversitemizde öğrencilere ve akademisyenlere bolluk ve bereketin simgesi olan aşure dağıttık. 400 kişilik aşure dağıttık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Yorumlar