Bozbey kızının okulunu açtı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kızı Side Bozbey’e ait anaokulunun açılışına katıldı. Kızının konuşmasıyla duygulanan Başkan Bozbey, kürsüde göz yaşlarını tutamadı.Başkan Mustafa Bozbey’in kızı Side Bozbey, Nilüfer...

Google Haberlere Abone ol
Bozbey kızının okulunu açtı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kızı Side Bozbey’e ait anaokulunun açılışına katıldı. Kızının konuşmasıyla duygulanan Başkan Bozbey, kürsüde göz yaşlarını tutamadı.

Başkan Mustafa Bozbey’in kızı Side Bozbey, Nilüfer ilçesinde kendi ismi ile anaokulu açtı. Açılışa Başkan Mustafa Bozbey, Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve çok sayıda veli katıldı. Üç katlı olan anaokulu toplam 300 öğrenciye ders verecek kapasitede.

Side Bozbey, "Dünya çocukları yetiştirmenin eğitimde olmazsa olmazı yabancı dildir. Biz bunu İngilizce ile sınırlamayıp Fransızca ve Almancayı da hayata geçirdik. Hiçbir anaokulumuzda olmayan müzik atölyemiz var. Yeteneği, ilgisi olanlara kendi bünyemizde eğitim verilecek bir okul oluşturduk. On sınıfımız var. Toplam on beş kişi olarak sınırlandırdık. Şu anda mevcut yüz elli öğrencimiz var" dedi.

Kızının konuşması sırasında duygulanan Nilüfer Belediye Başkanı Boz, gözyaşlarını tutamadı. Bozbey, "Kızım büyüdü, gelişti. Biraz önce konuşurken gözlerim doldu, ağladım. Büyüyünce artık bir işletmenin başına geçmesi gerekiyordu. Almış olduğu eğitimi yansıtacağı ve kendisinin yöneticilik yapacağı, orada kendi değerlerini ortaya koyabileceği bir işletmenin başında olmalıydı. İşte bugün bu işletmeyi açıyoruz. Onunla gurur duyuyorum" dedi.

Konuşmalarının ardından çocuklarla beraber açılışı yapan Bozbey, daha sonra okulu misafirlere tanıttı.

Yorumlar