Deligöz cazibe merkezi kapsamındaki illerde doğalgazda indirim istedi

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, soğuk iklimi ve gelir düzeyi düşük olan Doğu ve Güneydoğu’da, Erzurum’un da içinde bulunduğu Cazibe Merkezi kapsamında yer alan 23 ilde doğalgazda fiyat indirimi yapılmasını istedi. Deligöz,...

Google Haberlere Abone ol
Deligöz cazibe merkezi kapsamındaki illerde doğalgazda indirim istedi

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, soğuk iklimi ve gelir düzeyi düşük olan Doğu ve Güneydoğu’da, Erzurum’un da içinde bulunduğu Cazibe Merkezi kapsamında yer alan 23 ilde doğalgazda fiyat indirimi yapılmasını istedi. Deligöz, konuyu Başbakan Binali Yıldırım ve Maliye Bakanı Naci Ağbal’a ilettiğini açıklayarak, “Başbakanımız bu konuya olumlu yaklaşarak bir çalışma başlatılması talimatı vermiştir. Önümüzdeki günlerde olumlu sonuç alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Deligöz, ayrıca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca Erzurum’da hayvancılık alanında yapılacak destekleme tutarının 17 milyon 500 bin TL olacağını açıkladı. Deligöz, söz konusu kaynağın buzağı desteği, genç çiftçi, süt desteği destekleme ödemesi olarak önümüzdeki hafta içerisinde yapılmasının planlandığını kaydetti.

Yorumlar