AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı’nda Yürütme Kurulu belirlendi

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, Yürütme Kurulu’nun belirlendiğini bildirdi.Yeni görevlerin hayırlı olması temennisinde bulunun Eşsiz, "Türkiye’nin dünyanın ve umudu olan partimize en büyük katkı Kütahya’dan sağlayacağız....

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı’nda Yürütme Kurulu belirlendi

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, Yürütme Kurulu’nun belirlendiğini bildirdi.

Yeni görevlerin hayırlı olması temennisinde bulunun Eşsiz, "Türkiye’nin dünyanın ve umudu olan partimize en büyük katkı Kütahya’dan sağlayacağız. Kütahya çıta çok yüksek. Seçim sonuçlarında Kütahya iyi durumda. Ancak bunu daha da yukarıya çıkartacağız. Hep birlikte uyumlu bir şekilde 2019 seçimleri için hazırlıklara başladık" diye konuştu.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı’nın Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mesut Yılmaz, Teşkilat Başkanı Hüseyin Ekici, Seçim İşleri Başkanı Muhterem Kılıç, Tanıtım Medya Başkanı İbrahim Çınar, Sosyal Politikalar Başkanı Elmas Özbey, Yerel Yönetimler Başkanı Kemal Kırbıyık, Ekonomi İşleri Başkanı Mehmet Şahin, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Esma Ölçen, Mali ve İdari İşler Başkanı S.Ahmet Özdemir ve İlçe Sekreteri Fatih Tekin." (EFE)

Yorumlar