ADÜ’nün organ nakli hayali gerçek oldu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi, böbrek ve karaciğer nakli yapabilmek için gerekli olan ruhsata sahip oldu.ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’ndan böbrek ve karaciğer nakli için gerekli...

Google Haberlere Abone ol
ADÜ’nün organ nakli hayali gerçek oldu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi, böbrek ve karaciğer nakli yapabilmek için gerekli olan ruhsata sahip oldu.

ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’ndan böbrek ve karaciğer nakli için gerekli olan organ nakli ruhsatını aldı. Hizmete girecek olan Organ Nakli Merkezi ile birçok hastanın sağlığına kavuşacağını ifade eden ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, “Bu hizmetin hastanemizde gerçekleşmesi ile bölge merkezi haline geleceğiz. 2018 yılında faaliyete geçmesi düşünülen yeni ek binamız ile yeni hizmetlerimiz devam edecek. Donanımlı öğretim üyelerimiz tarafından gerçekleşecek organ nakli operasyonları ile ilimiz ve bölge halkına en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

“Üniversitemizde bir hayalimizi daha gerçekleştirdik” diyen ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ise, “Artık Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanemizde ‘organ nakli’ yapılabilecek. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar