Başkale’de "Sosyal Market" açıldı

Van’ın Başkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dar gelirli vatandaşların gıda ve temizlik ve giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan "Sosyal Market’in açılışı yapıldı.Açılış törenine...

Google Haberlere Abone ol
Başkale’de "Sosyal Market" açıldı

Van’ın Başkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dar gelirli vatandaşların gıda ve temizlik ve giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan "Sosyal Market’in açılışı yapıldı.

Açılış törenine Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, ilçede bulunan kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı. Açılıştan önce bir konuşma yapan Kaymakam Öztürk, Sosyal Market projesini hayata geçirdiklerini belirterek, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak bugüne kadar birçok projeye imza attık. Vatandaşlarımıza giyim, gıda ve nakdi yardımlar olmak üzere pek çok yardımlarda bulunuyoruz. Bugün bu hizmetlerden birinin daha açılışını yapmak için burada toplandık. Vatandaşlarımızın giyim ihtiyacını karşılayacak olan bu sosyal marketimiz hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Vekili Öztürk ve beraberindekiler Sosyal Marketi gezdi.

Markete gelen çocuklarla yakından ilgilenen Öztürk, onları kendi elleriyle giydirdi.

Yapılan ikramın ardından açılış programı sona erdi.

Yorumlar