"Gaziler Diyarından Aşıklar Diyarına’’

Gaziantep’te 300 muhtar "Gaziler Diyarından Aşıklar Diyarına Gaziantep Muhtarları ile Gönül Yolculuğu" projesi kapsamında Konya’ya gitti.Gaziantep Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün organizasyonunda tertiplenen projeyle Konya...

Google Haberlere Abone ol
"Gaziler Diyarından Aşıklar Diyarına’’

Gaziantep’te 300 muhtar "Gaziler Diyarından Aşıklar Diyarına Gaziantep Muhtarları ile Gönül Yolculuğu" projesi kapsamında Konya’ya gitti.

Gaziantep Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün organizasyonunda tertiplenen projeyle Konya gezisine katılan 300 muhtarı Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya uğurladı.

Valilik önünde düzenlenen uğurlama töreninde, Kentteki muhtarların Mevlana’nın diyarına gittiğini vurgulayan Vali Yerlikaya, "Güzel ve faydalı bir gezi olmasını temenni ediyor, kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

Toplamda iki gün sürecek gezi programında Mevlana Türbesi, Şems-i Tebrizi Camisi ve Türbesi, İnce Minare Medresesi, Karatay Medresesi, Alaaddin Tepesi, Meram Bağları, Tavus Baba Türbesi, Ateşbazı Türbesi, Sahip Ata Vakfı Eserleri Müzesi ile tarihi Sille Mahallesi gezilecek.

Yorumlar