Havran’a gurbetçi ziyareti

Almanya’da faaliyet gösteren Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Türkiye gezisi kapsamında Havran ilçesini ziyaret etti.Çok sayıda üyesi bulunan ve Almanya’da faaliyet gösteren Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Çanakkale...

Google Haberlere Abone ol
Havran’a gurbetçi ziyareti

Almanya’da faaliyet gösteren Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Türkiye gezisi kapsamında Havran ilçesini ziyaret etti.

Çok sayıda üyesi bulunan ve Almanya’da faaliyet gösteren Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Çanakkale Kahramanı Koca Seyit’in memleketi olan Havran ilçesini ziyaret etti. Havran Kaymakamı Şeref Aydın ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy tarafından konuk edilen dernek üyesi gurbetçiler, ilçeyi gezerek Koca Seyit’i tanıma fırsatı buldu. Heyet, protokol mensuplarından ilçeyle ilgili bilgiler aldı. Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Köyden, gösterilen misafirperverlikten dolayı dernek yönetimi adına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Emin Ersoy, dernek başkanına Çanakkale Kahramanı Havranlı Koca Seyit’in heykelini takdim etti. Dernek üyeleri, Koca Seyit’in kabrini ziyaret ettikten sonra, Havran Kent Müzesi’ni gezdi. Heyet, protokol mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Yorumlar