‘Mobil Gençlik Merkezim’ Erzurum’da

‘Mobil Gençlik Merkezim Erzurum’ projesi start aldı. Sekiz ay sürecek olan proje kapsamında şehir merkezi ve ilçelerdeki çocuklara spor branşları tanıtılacak.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile ‘Mobil Gençlik Merkezim Erzurum’...

Google Haberlere Abone ol
‘Mobil Gençlik Merkezim’ Erzurum’da

‘Mobil Gençlik Merkezim Erzurum’ projesi start aldı. Sekiz ay sürecek olan proje kapsamında şehir merkezi ve ilçelerdeki çocuklara spor branşları tanıtılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile ‘Mobil Gençlik Merkezim Erzurum’ projesi start aldı. Onlarca öğrenci, spor branşları ile tanıştı. Matrak yapan gençler, ok attı. Yedi dalda 8 ay boyunca spor yapacaklar.

Proje kapsamında şehir merkezindeki öğrenciler ile ilçelerdeki gençler, neşeli bir ortamda spor yaparak, spor branşlarını tanıyacak.

Erzurum Gençlik Spor Kulübü Tarafından yürütülecek proje kapsamında spor adeta gençliğin ayağına götürülecek. Projenin açılış töreni GHSİM Tartan Atletizm Pisti’nde yapıldı.

Projenin açılışında günün anısına açılış konuşmalarını Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum Gençlikspor Kulübü Başkanı Güngör Şenses ile Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok yaptı.

Üç konuşmacı da sporun gençliği zararlı ve kötü alışkanlıklardan tutan en önemli unsur olduğunu belirterek, “Mobil Gençlik Merkezim Erzurum’da” projesi sayesinde gençliğin spor yapacağını söyledi.

Konuşmacılar, Gençlik ve Spor Bakanlığına desteklerinden dolayı teşekkür ederken, projenin yürütücüsü Gençlikspor Kulübü ile Yusuf Tosunoğlu’nu da kutladılar.

YEDİ BRANŞTA SEKİZ AY SPOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile Erzurum Gençlikspor Kulübü’nün yürüteceği Mobil Gençlik Merkezim sayesinde şehir merkezinin yanı sıra periyodik olarak ilçelerdeki çocuklara spor eğitimi verilecek.

Çocukların, langırt, sokak curlingi, matrak, dev dart, voleybol, mini futbol ve okçuluk dallarında spor yapması sağlanacak.

Gençler ve Projeye katılan protokol yapılan açılış töreninin ardından gönüllerince spor yaparak eğlendi. Özellikle yetişkinlerin, çocuklar ile yaptıkları spor gösterileri renkli görüntülere sahne oldu.

‘Mobil Gençlik Merkezim Erzurum’da’ Projesinin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Buz Hokeyi Federasyonu Asbaşkanı Eyüp Tavlaşoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri, ilçe müdürleri ve davetliler katıldı.

Projenin görevlilerinden Yusuf Tosunoğlu da, açılış törenine katılan protokole teşekkür ederken, beden eğitimi öğretmenlerini de projeye destek verdikleri için kutladı.

Yorumlar