Başkan Yağcı, Bakan Kurtulmuş’u tiyatro festivaline davet etti

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında ziyaret ettiği Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’u, 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivaline davet etti.Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik adına Ankara başta...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yağcı, Bakan Kurtulmuş’u tiyatro festivaline davet etti

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında ziyaret ettiği Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’u, 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivaline davet etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik adına Ankara başta olmak üzere çeşitli illerde temaslarda bulunmaya devam ediyor. Ankara temasları kapsamında Kültür Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ı ziyaret eden Başkan Yağcı, daha sonra AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ile birlikte Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u ziyaret etti.

Bilecik’te gerçekleştirilecek çalışmalar adına faydalı fikir alışverişlerinin gerçekleştirildiği ziyaretler hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Kültür Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş’u ve Bakan yardımcımız Hüseyin Yayman’ı ziyaret edip tiyatro festivalimize davet ettim. İlgi ve desteklerine teşekkür ediyorum. Ankara temaslarımız kapsamında ayrıca, Milletvekilimiz Halil Eldemir ile birlikte Milli Emlak Genel Müdürümüz kadim dostum Tufan Büyükuzun’u ziyaret ettik. Genel müdürümüz ve milletvekilimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar