Şehitkamil Belediyesinden Bismil’e park müjdesi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde park yapacaklarını belirtti.Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Meclis Üyesi Mahmut Vural ve birim müdürlerinden oluşan heyet, Şehitkamil Belediyesini ziyaret...

Google Haberlere Abone ol
Şehitkamil Belediyesinden Bismil’e park müjdesi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde park yapacaklarını belirtti.

Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Meclis Üyesi Mahmut Vural ve birim müdürlerinden oluşan heyet, Şehitkamil Belediyesini ziyaret etti. Şehit Kamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Bismil heyetini karşılayarak, makamında ağırladı. Daha sonra iki belediyenin yöneticileri, Şehitkamil Belediyesinin saha çalışmalarını gezdi. Yapılan çalışmaları çok güzel bulduğunu anlatan Bismil Belediye Başkanı Gülenç, Şehitkamil Belediyesinin tecrübelerinden ve desteklerinden yararlanmak istediklerini söyledi. Kardeş belediyenin her konuda kendilerine destek ve yardımcı olduğunu ifade eden Gülenç, gösterilen sıcak ilgi ve alakan dolayı Kardeş Şehitkamil Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kardeş ilçe Bismil’e belediyecilik hizmetleri konusunda gereken tüm desteği sağlayacaklarını söyledi. Ayrıca Bismil ilçesine Şehitkamil Kardeşlik Parkı ismiyle bir park yapacağının müjdesini veren Fadıloğlu, “Bismilliler, hak ettikleri tüm belediyecilik hizmetlerine kavuşacaklar. Gerçekleştireceğimiz proje ve hizmetlerle Bismil’i imrenilen, beğenilen bir ilçe haline getireceğiz " dedi.

Heyeti ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, kardeş belediyeye gereken her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Yorumlar