Yanan cipini çaresizlikle izledi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde LPG’li cip, park halindeyken alev aldı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, sahibi Levent Gürler ise cipinin yanışını çaresizce izledi. Çevredeki vatandaşlarda cipin yanma anını...

Google Haberlere Abone ol
Yanan cipini çaresizlikle izledi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde LPG’li cip, park halindeyken alev aldı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, sahibi Levent Gürler ise cipinin yanışını çaresizce izledi. Çevredeki vatandaşlarda cipin yanma anını amatör kameraları ile kayıt altına aldı.

Yangın Fatih Mahallesi Yasemin Sokak üzerinde meydana geldi. Levent Gürler’in evinin önünde park halinde olan 59 TY 019 plakalı LPG’li cip, henüz belirlenemeyen bir nedenle bagaj kısmından alev aldı. Yangın, cipin yanındaki apartmanın bahçesindeki ağaçlara da sıçradı. Yangını fark eden Gürler hemen itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, sahibi ise cipinin yanışını çaresizce izledi. Yangın sonrası cip kullanılmaz hale gelirken, polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar