Yeşilyurt’un 45 yıllık sorunu çözülüyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, 8 Milyonluk yatırımla Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi’ndeki başlattığı 32 kilometrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,...

Google Haberlere Abone ol
Yeşilyurt’un 45 yıllık sorunu çözülüyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, 8 Milyonluk yatırımla Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi’ndeki başlattığı 32 kilometrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde uzun yıllardır süregelen altyapı sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşanan kanalizasyon problemini ortadan kaldırıyor. 45 yıl önce döşenen kanalizasyon hattı nedeniyle atıksuların evlerine geri tepmesinden dolayı büyük sıkıntı çeken mahallelinin yüzü, 8 milyon TL’lik altyapı yatırımıyla gülüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen 32 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor.

Eskiyen kanalizasyon sistemi yüzünden çok sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi, “Ben 47 yaşımdayım. Bildim bileli bu hatlar hiç değişmedi. Son birkaç yıldır da sıkıntılarımız iyice arttı. Kanalizasyon suları evlerimize geri taşıyordu. MASKİ şuan altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Mahallemize, büyük bir yatırım yapıldı. Her şey daha güzel olacak. Hizmetlerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar