Koçarlı yolu modern bir görünüme kavuşuyor

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Yıldırım Beyazıt Caddesi (Koçarlı Yolu) modern bir görünüme kavuşturulacak.Uzun yıllardır kamuoyu gündeminde yer alan ancak bir türlü yapımı gerçekleşmeyen...

Google Haberlere Abone ol
Koçarlı yolu modern bir görünüme kavuşuyor

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Yıldırım Beyazıt Caddesi (Koçarlı Yolu) modern bir görünüme kavuşturulacak.

Uzun yıllardır kamuoyu gündeminde yer alan ancak bir türlü yapımı gerçekleşmeyen projeyi önceki gün hayata geçiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “İncirliova Belediyesi olarak yılların sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız protokol çerçevesinde İncirliova Koçarlı yolunun geçtiği Yıldırım Beyazıt Caddesinde kaldırım genişletilmesi, çevre düzenlenmesi ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Buradaki çalışmalarımız tamamlanmasıyla birlikte caddemiz modern bir görünüme kavuşacaktır” dedi.

İncirliova Koçarlı Yolu güzergahında yapılan modernizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kale, “Bu caddemiz ilçemizin en işlek yollarından biridir. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol çerçevesinde kaldırımları genişletmenin yanı sıra çevre düzenlenmesi ve peyzaj çalışmalarını İncirliova Belediyesi olarak bizler gerçekleştireceğiz. Bizim çalışmalarımız tamamlanmasıyla birlikte karayolları söz konusu güzergahı sıcak asfalt ile kaplayacaktır. Daha önce sağlı sollu araç parkının yapıldığı bu caddemiz üzerinde kaldırımların genişlemesiyle birlikte araç park edilmesi ortadan kaldırılacak. Gidiş geliş olmak üzere iki şeritten trafik akışı sağlanılacaktır. Bu cadde üzerinde bulunan esnaflarımızın iş yerlerine gelecek olan ürünlerde indirme ve bindirme sorunu yaşamaması için de belli aralıklarla cepler yapacağız. Böylece caddemiz modern bir görünüme kavuşacağı gibi trafik akışı da daha sağlıklı gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

Yorumlar