Davutlar MYO festivallere damga vurdu

İki yüz elliden fazla katılımcının yarıştığı Master Of Cake Başkent Pasta Yarışması ve Pastacılık Festivali Öğretim Görevlisi Emrah Köksal Sezgin’in jüri başkanlığında Ankara’da gerçekleştirildi.Katılımın yoğun olduğu...

Google Haberlere Abone ol
Davutlar MYO festivallere damga vurdu

İki yüz elliden fazla katılımcının yarıştığı Master Of Cake Başkent Pasta Yarışması ve Pastacılık Festivali Öğretim Görevlisi Emrah Köksal Sezgin’in jüri başkanlığında Ankara’da gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu yarışmada birbirinden güzel ve iddialı ürünler 13 farklı kategoride yarıştı.

İstanbul Yenikapı Festival alanında düzenlenen İstanbul Uluslararası Lezzet Festivali kapsamında, 8 ayrı ülkeden gelen yabancı şefler Sezgin’in reçetelerini verdiği Osmanlı yemekleri ile yarıştı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da yarışmayı ziyaret ettiği organizasyonda, Fakıbaba; “Çok önemli bir mutfağa sahibimiz, bu tür organizasyonların arttırılarak Türk mutfağının tanıtılması çok önemli” dedi.

Mersin’de haklın yoğun ilgisi ve katılımı ile düzenlenen Pişir Bakalım Yarışması da renkli görüntülere sahne oldu. Jüri başkanlığını Emrah Sezgin’in yaptığı yarışmanın moderatörlüğünü ise Doğa Bekleriz gerçekleştirdi.

Yorumlar