Edremit’te Çayiçi Caddesi yenileniyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde daha önce birinci etabı yapılan Çayiçi Caddesi’nde ikinci etap yeniden düzenleme çalışmalarına başlandı.Edremit ilçesinin Kalkım yönünden girişinden Cumhuriyet Meydanı’na kadar uzanan Çayiçi Caddesi’nde...

Google Haberlere Abone ol
Edremit’te Çayiçi Caddesi yenileniyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde daha önce birinci etabı yapılan Çayiçi Caddesi’nde ikinci etap yeniden düzenleme çalışmalarına başlandı.

Edremit ilçesinin Kalkım yönünden girişinden Cumhuriyet Meydanı’na kadar uzanan Çayiçi Caddesi’nde ikinci etap çalışmalarına başlandı. Birinci etabı daha önce yapılan Çayiçi Caddesi’nin Alemizade Camii’nden Cumhuriyet Meydanı’na kadar olan bölümü alt ve üstyapısı ile baştan sona yenilenecek. Caddenin 505 metre uzunluğunda ki bölümünde yağmur suyu drenaj hatları ve altyapı düzenlemeleri başta olmak üzere üst yapısında da toplam 6 bin metrekare parke taş kaplaması yapılacak. Ayrıca peyzaj düzenlemeleri ve aydınlatma sistemleri ile baştan sona yenilenecek. Şehir içi trafiğin yoğun olarak yaşandığı ve yıllardır sıkıntıların yaşandığı Çayiçi Caddesi’nin yenilenmesi ile yaya ve araç trafiği önemli ölçüde rahatlayacak.

Yorumlar