Başkan Çerçioğlu, Sultanhisar Çilek Festivaline katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘Tarihin gizemi Çileğin kokusuyla buluşuyor’ sloganı ile bu yıl 48.’si düzenlenen Uluslararası Sultanhisar Nysa Çilek Tarım Kültür ve Sanat Festivaline katıldı.Festivale CHP Aydın...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Çerçioğlu, Sultanhisar Çilek Festivaline katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘Tarihin gizemi Çileğin kokusuyla buluşuyor’ sloganı ile bu yıl 48.’si düzenlenen Uluslararası Sultanhisar Nysa Çilek Tarım Kültür ve Sanat Festivaline katıldı.

Festivale CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’da katılırken Başkan Çerçioğlu, festival alanına Sultanhisar halkının alkışları eşliğinde geldi. Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Başkan Çerçioğlu verdiği desteklerden ve katılımından dolayı teşekkür ederken plaket takdim etti.

Başkan Çerçioğlu yaptığı konuşmada Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ile birlikte ortak fikirle Sultanhisar’a en iyi hizmet vermek için çalıştıklarını belirterek, “Sizler çok şanslısınız. Çok çalışkan bir belediye başkanınız var. Osman başkanla beraber gece gündüz size hizmet etmek için çalışıyoruz. Her türlü alt yapı, üst yapı ve sosyal sorumluluk projelerinde ortak çalışıyoruz. Bu güzel festival için emeği geçenleri kutluyorum” sözleri festival alanındaki vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Büyükşehir Belediyesi kadın mehteran takımı festivale ayrı bir renk kattı. Ukrayna, Gürcistan ve Kuzey Osetya, Sultanhisar halk oyunları ekipleri oyunlarını sergilerken festivalde güzellik yarışmaları ile çeşitli etkinliklerde ilgi gördü.

Yorumlar