Aydın demokrasi nöbetine devam ediyor

Aydın'da FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Aydın demokrasi nöbetine devam ediyor
Aydın'da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki için çok sayıda vatandaş meydanlardaki demokrasi nöbetini sürdürüyor

Atatürk Kent Meydanı'nda toplanan çok sayıda kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla, "Dik dur eğilme bu millet seninle" "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Darbeye hayır", "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganları attı.

Meydanın bazı noktalarına, "Vatan için nöbetteyiz", "Darbeler geride kaldı", merhum başbakanlardan Adnan Menderes ve Turgut Özal ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarının yer aldığı "Milletin Adamları" yazılı pankartlar asıldı.

Ailesiyle birlikte Kanada'dan Aydın'a tatil için gelen ve 1 haftadır meydanda demokrasi nöbetlerine katılan Fazıl Kaya, "Osmanlı’nın tekrar dirildiğini tüm dünyaya gösterdik. Burada olsun, Kanada'da olsun Türk'ün gücünü dış mihraklara ispatlamış olduk. Bu teröristlere, FETÖ’nün kendisine ve adamlarına iyi bir ders verdik. Allah başımızdaki Reisimize ömür versin. Allah benim ömründen alsın ona versin." diye konuştu.

Kaya, Kanada'da aynı tepkileri verdiklerini belirterek, "Evet buraya tatile geldik ama vatan nöbetinin tatili olmaz. Biz Türk'üz. Her yerde vatanımız için nöbete hazırız." dedi.

Torunlarıyla beraber demokrasi nöbetine katılan 83 yaşındaki engelli Fadime Okşan ise "Benim bu yaşımda buraya gelmem önemli değil. Yeter ki vatan sağ olsun. Vatanım bölünmesin, başka da bir şey istemem." ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşları, vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulundu.

Yorumlar