Zilzurna sarhoş İngiliz camiye dadandı

İngiltere'de bir camiye musallat olan sarhoş adam, cemaate zor anlar yaşattı. Ayakkabıları ve sarhoş haliyle camiye girmeye çalışan adam, uzun uğraşlar netice vermeyince zorla dışarı çıkarıldı. Dışarı çıkarılması sırasında yere düşen adam Müslümanlara ağza alınmayacak küfürler savurarak onları ölümle tehdit etti

Google Haberlere Abone ol
Zilzurna sarhoş İngiliz camiye dadandı

Sonhaberler | Haber Merkezi

İngiltere'de zilzurna sarhoş olan bir adam cami cemaatine dadandı. Caminin içine sarhoş hali ve ayakkabılarıyla girmeye çalışan İngiliz, bir Hristiyan olarak bu şekilde girmek istediğini söyledi. Cami Cemaatinin uzun uğraşları netice vermeyince sarhoş adam zorla dışarı çıkarıldı. Dışarı çıkarılması sırasında yere düşen adam Müslümanlara ağza alınmayacak küfürler savurarak onları ölümle tehdit etti. Bir Hristiyan olarak bu şekilde camiye girmeye hakkı olduğunu ileri süren adam, Müslümanlara da ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. 

İngiltere'de son dönemlerde Müslümanlara yönelik saldırılarda artış gözleniyor. Özellikle Müslüman kadınlarda toplu taşıma araçlarında, yolda ve alışveriş merkezlerinde sözlü ve fiili sataşmalar, saldırılar ve hakaretler yapılıyor. 

Yorumlar