Terör örgütü Osmanlıspor maçında

Terör örgütü PKK yandaşları İsviçre'de Zürih-Osmanlıspor maçında örgüt paçavraları açtı, terör propagandası yaptı

Google Haberlere Abone ol
Terör örgütü Osmanlıspor maçında
Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynadığı Zürih maçı tepki çeken bir görüntüye sahne oldu. İsviçre kulübünün taraftarları arasında yer alan bir grup, Terör Örgütü PKK'nın paçavralarını açtı. Duruma tepki gösteren Osmanlısporlu yetkililer konuyu UEFA'ya taşıyacaklarını dile getirdi.

 Osmanlıspor'un UEFA Avrupa  Ligi'nde oynadığı Zürih maçında bir grup taraftar PKK propagandası yapmaya kalkıştı. Osmanlısporlıu taraftarlar attıkları sloganlarla duruma tepki gösterdi.

Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Zürih maçında bir grup taraftar PKK propagandası yapmaya kalkıştı. Osmanlısporlıu taraftarlar attıkları sloganlarla duruma tepki gösterdi.

Bu akşam oynanan ve Zürih'in 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren Zürih-Osmanlıspor maçı tepki çeken bir görüntüye sahne oldu. İsviçreli taraftarlar arasında yer alan bir grup, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın posterlerini açtı. Bu sırada Osmanlıspor taraftarı ise 'Kahrolsun PKK' sloganları attı.
Ortaya çıkan görüntüye tepki gösteren Türk futbolseverler sosyal medyadan duruma tepki gösterdi. Osmanlısporlu yetkilileri de rahatsız eden görüntü için UEFA'ya müracaat edileceği öğrenilirken konuyla ilgili inceleme başlatılacağı belirtildi.

Yorumlar