İslam düşmanı Wilders'ın uykularını kaçıracak gelişme

İslam düşmanı Wilders'ın en yakın korumalarından birisi 'köstebek' çıktı. Wilders, özel güvenliği sağlayan şirketi eleştirerek, "Gözü kapalı güvenmeyeceksem işlerimi yapamam" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İslam düşmanı Wilders'ın uykularını kaçıracak gelişme

Hollanda'da Müslüman karşıtı politikalarıyla bilinen aşırı sağcı lider Geert Wilders'ın koruma ekibinden bir kişi gözaltına alındı. Hollanda'da aşırı sağcı lider Geert Wilders'ı korumakla görevli güvenlik görevlilerinden biri gözaltına alındı. Güvenlik görevlisinin, Wilders'ın bulunduğu yeri Hollanda'daki Faslıların oluşturduğu bir çeteyle paylaştığı suçlamasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Hollanda'da kraliyet ailesini, diplomatları ve yüksek profilli siyasetçileri korumakla görevli DBB biriminde görev yaptığı belirtilen güvenlik görevlisinin Fas asıllı olduğu belirtildi. Wilders, olayın ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "DBB'ye gözü kapalı güvenemeyeceksem, işlevlerimi yerine getiremem. Bu kabul edilemez." dedi.

Polis sözcüsü, güvenlik görevlisinin 'gizli polis bilgilerini paylaşmak' suçlamasıyla gözaltına alındığını doğrularken, Ulusal Polis Şefi Erik Akerboom, Wilders'ın hayatının tehlikede olduğuna inanmadığını ve gözaltına alınan ismin koruma ekibinden olsa da Wilders'a en yakın isimlerden biri olmadığını belirtti.

FASLILAR İÇİN 'PİSLİK' DEMİŞTİ

Müslüman karşıtı politikalarıyla tanınan Wilders, iktidara geldiği takdirde ülkedeki "pislik olarak nitelediği" Faslıların sayısını azaltma vaadinde bulunmuştu. Wilders bu vaadi nedeniyle yargılandığı davada, nefret suçundan dolayı ceza almıştı. Gelecek ay yapılacak seçimlerden birinci parti olarak çıkması beklenen Özgürlük Partisi'nin lideri, ölüm tehditleri nedeniyle 10 yıldır 24 saat koruma altında tutuluyor.

Yorumlar

ihsan asıl necis olan sensin Hristiyan ve Yahudiler necistir. Allahuteala söylüyor sizde ne necasetten taharet nede hadesten taharet var pisliksiniz işte