BBC'den Can Dündar'a tokat gibi sözler

BBC kanalına konuk olan firari sanık Can Dündar, kanalın muhabiri tarafından adeta sözleriyle tokatlandı. BBC Muhabiri, Can Dündar'ın yaptığının İngiltere ve ABD gibi bütün büyük devletlerde suç olduğunu söyledi. Muhabir, Can Dündar'a 'suç olduğunu bildiği halde' neden böyle şeyler yaptığını sordu.

Google Haberlere Abone ol
BBC'den Can Dündar'a tokat gibi sözler

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Türkiye'deki MİT TIR'ları skandalı nedeniyle hakkında verilmiş hapis cezaları ve yakalama kararları bulunan Cumhuriyet Gazetesi Eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, konuk olduğu BBC kanalında hayatının şokunu yaşadı. Dündar, BBC muhabir Stephen Sackur'un "suç olduğunu bildiğiniz halde neden yayınladınız" sorusuyla muhatap olan Can Dündar, muhabirin "Devlet sırrını yayınlanam bütün büyük devletlerde suç" şeklindeki sözleriyle de karşı karşıya kaldı.

Öte yandan, MİT TIR'ları durdurulmasına ilişkin görüntülerin yayınlanmasına ilişkin davada "gizli belge ve bilgileri açıklamak" suçundan aldıkları hapis cezası Yargıtay tarafından bozulan Can Dünar ve Erdem Gül’ün dosyasına bakan mahkeme, Dündar hakkında gıyabında tutuklanmasına ve kırmızı bülten çıkarılmasına karar verdi.

Yorumlar