Almanya İsrail'i tanımayanları sınır dışı edecek

Almanya, 'Siyonist İşgalci İsrail Devleti'ni tanımayan göçmenleri sınır dışı etmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Almanya İsrail'i tanımayanları sınır dışı edecek

Almanya'da Filistin topraklarını her geçen biraz daha işgal eden Siyonist İsrail Devleti'ni tanımayan göçmenleri 'anti semitist (Yahudi karşıtı) olarak tanımlayarak sınır dışı etmeye hazırlanıyor. Konuya ilişkin yasa tasarısı hazınlandığı belirtiliyor.

Politico'dan Laurens Cerulus'un aktardığına göre, Başbakan Angela Merkel'in liderlik ettiği Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) ve Hristiyan Sosyal Birlik (CSU) ittifakı, Almanya'da 'anti semitizmin her türlüsünü' sınır dışı edilme gerekçesi haline getirecek bir mevzuat tasarısı üzerinde çalışıyor.

Die Welt gazetesinin haberine göre 'Yahudilerin yaşam biçiminin mutlak kabulü' entegrasyonun temel ölçütlerinden biri olarak kabul edilecek. Habere göre "Almanya'daki Yahudi yaşam biçimini, ya da İsrail devletinin varlığını tanımayanlar" Almanya'da yaşama hakkına sahip olamayacak.

​Tasarının Yahudi soykırımının yıldönümü olan 27 Ocak tarihinde meclise sunulacağı belirtildi.

MERKEL'İN PARTİSİ DE DESTEKLİYOR

Konuyla ilgili olarak konuşan Merkel'in partisi CDU ve CSU ittiffakının başkan vekili Stephan Harbarth 'Arap ve Afrika kökenli göçmenlerin anti semistliğine kararlıklıkla karşı çıkacağız' ifadesini kullandı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD'nin İsrail Büyükelçiliği'ni Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararının ardından Almanya'da düzenlenen bir eylemde İsrail bayrağı yakılması tartışma konusu olmuştu. Alman kamuoyunun bir bölümü duruma tepki göstermişti.

Önergenin yaşanan bayrak krizinin üzerine gelmesi dikkat çekti.

Yorumlar

muhacirZiya Hitlerden sonra esir düşen almanlar ,ABD ve yahudi köpeği olmuşlar...