Şırnak’ta öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, Şırnak İstiklal ve Orgeneral Edip Başer İlkokullarındaki öğrencilere okuma seti ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok tarafından desteklenen...

Google Haberlere Abone ol
Şırnak’ta öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, Şırnak İstiklal ve Orgeneral Edip Başer İlkokullarındaki öğrencilere okuma seti ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok tarafından desteklenen ve Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen “İlk Adımlar Projesi” kapsamında ilkokul öğrencilerine Okuma seti ve kırtasiye malzemesi hediye edildi. Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sınıflarda öğrencilere ilk yardım, kaçırılma, taciz, yangın, hırsızlık gibi olaylarda yapılması gerekenler ve ilk aranması gereken telefon numaraları ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra Öğrencilere okuma seti ve kırtasiye malzemelerini İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yücesoy ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yücesoy, “Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olduğumuz ‘İlk Adımlar Projesini’ hayata geçiriyoruz. Bu proje kapsamında yaklaşık 12 ilköğretim okulunda bin 250 civarında öğrencimize ulaşmayı amaçladık. Bu projeyi Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok’un katkılarıyla gerçekleştirmekteyiz. Okuma setlerini dağıttık. Bundan sonraki çalışmalarımızda bu şekilde devam edecektir. Özellikle birinci sınıflara öncelikle kısa bilgilendirme ve kaynaşma açısından, polisinin tanıtımı açısından çok güzel bir projedir. Bu projenin de devamını getireceğiz” dedi.

Yorumlar