İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi yönetim kurulundan Başkan Doğan’a ziyaret

İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan ve yönetim kurulu üyeleri Kübra Kaşıkçı, Mustafa Kaşıkçı, Büşra Bıyık ve Bilal Şimşek, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.İzmit Kent Konseyi Engelli...

Google Haberlere Abone ol
İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi yönetim kurulundan Başkan Doğan’a ziyaret

İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan ve yönetim kurulu üyeleri Kübra Kaşıkçı, Mustafa Kaşıkçı, Büşra Bıyık ve Bilal Şimşek, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan ve yönetim kurulu üyeleri Kübra Kaşıkçı, Mustafa Kaşıkçı, Büşra Bıyık ve Bilal Şimşek’in katılımıyla gerçekleşen Bülent Cengiz, engelli meclisinin çalışmaları ve projeleri hakkında Başkan Doğan’a bilgi vererek, desteğinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Bülent Cengizhan, “Belediye Başkanımız her zaman bize destek oldu. Sadece Belediye Başkanlığı dönemimde değil, milletvekilliği döneminde bile engellilerin yanında olup destek sağladı. Bizler için böyle bir belediye başkanımızın olması büyük bir şans. Engelli spor konusunda ülkemizde büyük bir boşluk var. Ülke olarak bu konuda başarıya aç bir milletiz” dedi. Ziyarette Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan, engellilere yönelik yapmayı planladıkları festival ile ilgili bilgi de verdi.

Başkan Doğan’da İzmit Belediyesi’nin engelli dostu belediye olduğunu belirterek, “Milletvekilliğimden beri engellilerimiz ilgili gerek yasasıyla ilgili, gerekse haklarıyla ilgili çalışmalarda hep bir potansiyel engelli olabilecek gibi engelli kardeşlerimize destek vermeye çalıştım. Her sağlıklı insan aynı zamanda potansiyel bir engelledir. Allah kime neyi nasip edeceğini bilemeyiz. Engeli olan kardeşlerimizin engelsiz bir yaşam sürmeleri hepimizin görevi olmalı. Bu konuda derneklerimiz var, devletimizin ilgili kuruluşları var. Cumhurbaşkanımız da dezavantajlı kesime büyük önem vermektedir. Bizler de buna dikkat etmeye çalışıyoruz. Kaldırımları, yolları, parkları, binaları, konakları hep engellilerimizi düşünerek planlıyor ve yapıyoruz. Elimizden geldiğince ibadethanelerin de engelsiz hale gelmesi için çalışıyoruz. Diğer kişi ve kurumların da bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Bu konuda daha yapacak çok iş var” şeklinde konuştu.

Yorumlar