İngiliz aileyi vahşi bir şekilde dövdüler | VİDEO

Tayland'da bir pazar yerinden geçen İngiliz aile, kavganın ortasında kalınca vahşice darp edildiler. Onlarca kişi tarafından sokak ortasında dövülen yaşlı İngiliz turistler oldukları yerde yığıldılar.

Google Haberlere Abone ol
İngiliz aileyi vahşi bir şekilde dövdüler | VİDEO
Taylan'da tatile giden İngiliz bir aile vahşice saldırıya uğradı. Hua Hin kentinde 13 Nisan'da meydana gelen olayda, yaşlı bir çift ile orta yaşlarda oğulları pazar yerinden geçerken, kavga eden birine yanlışlıkla çarpıyorlar. Kavgacı adamın hışmına uğrayan aile daha sonra onlarca kişinin saldırısına uğradı. 

Kameraya yansıyan görüntülerde, yaşlı bir çift ile oğulları pazar yerinden gezerek ilerliyor. Bu sırada başka biriyle kavga eden saldırgan, yaşlı çiftin oğullarına çarpıyor ve onu yere yığıyor. Yaşlı çiftin itirazları üzerine saldırganın arkadaşları da olaya müdahil oluyor. Bir süre sonra linç girişimine dönüşen saldırıda yaşlı çift ve oğulları sokak ortasında yere yığılarak kalıyor. Saldırganlar ise olay yerinden uzaklaşarak gidiyor. 

Saldırıya uğrayan aile bireyleri özellikle kafa bölgelerine ağır darbeler aldı. Yaşlı kadının başından birkaç bölgeden ameliyat geçirdiği öğrenildi. 

İngiliz oldukları belirlenen aile üyeleri daha sonra çevreden gelen birkaç kişinin yardımıyla kaldırılarak yaralı bir şekilde hastaneye götürülüyor. Olayla ilgili video sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılınca saldırı duyuldu. 

Görgü tanıklarından biri, saldıranların sarhoş olduğunu, bu nedenle olay çıkardıklarını söyledi. 

Yorumlar