Sivas'ta uyuşturucu operasyon

Sivas'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 9 kişiden biri tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Sivas'ta uyuşturucu operasyon
Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, yeni eğitim yılının başlaması dolayısıyla uyuşturucu satıcılarının okul çevrelerinde faaliyet göstermelerini engellemek amacıyla kent genelinde operasyon düzenledi.

Gökçe Bostan Mahallesinde A.K'ye ait depoda 31 paket bonzai, 4 uyuşturucu hap, ruhsatsız av tüfeği ile 59 mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.K, ile O.M, C.D, ve M.Ş, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan O.M, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler serbest bırakıldı.
İhbar üzerine K.S'ye ait 16 UY 343 plakalı otomobil, Sivas-Ankara karayolu Bölge Trafik Şube Müdürlüğü kavşağında durduruldu.

Araçta yapılan aramada 80 gram bonzai ile ruhsatsız tabanca bulunurken, K.S. ile C.F, Ö.E, Ü.A. ve S.K. gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

VAN'DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Van'ın Başkale ilçesinde durdurulan bir kamyonda İran'dan getirilen 5 ton 20 kilogram hayvansal kuyruk yağı ele geçirildi.


Başkale İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Çamlık Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Yüksekova'dan Van istikametine giden Ç.D. yönetimindeki 65 EY 508 plakalı kamyonu karakol yakınlarında durdurdu.

Kamyonda yapılan aramada batı illerine götürülmek üzere İran'dan getirildiği ve sağlığa zararlı olduğu tespit edilen 5 ton 20 kilogram kuyruk yağı, ele geçirildi.

Araç ve faturasız kuyruk yağlarına el konulurken, sürücü Ç.D. ile beraberindeki M.D. ve O.S. gözaltına alındı.

KARABÜK'TE FİRARİ YAKALANDI

Karabük'te iki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeden kaçan kişi, 10 gün sonra yakalandı.

Kentte 17 yaşlarındaki iki kız çocuğunu "alıkoyduğu ve cinsel tacizde bulunduğu" ileri sürülen İsa C, polis ekipleri tarafından 10 gün önce gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkartılan zanlı, tutuklandığını öğrenince Karabük Adliyesinin yangın merdivenlerini kullanarak firar etti.

İsa C'nin Fatih Mahallesi'nde bir adreste olduğunu öğrenen polis ekipleri, operasyon düzenledi. Polisleri gören ve kaçmaya çalışan İsa C. Soğuksu Mahallesinde yakalandı.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen İsa C'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

ADIYAMAN'DA BİSİKLET HIRSIZLARI YAKALANDI

Adıyaman'da düzenlenen operasyonla bir ayda 53 bisiklet çaldıkları iddiasıyla 2 zanlı yakalandı.
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hurdacılık yapan Osman D'nin kent gelenindeki çeşitli mahallelerden çaldığı bisikletleri Adıyaman Kapcami Mahallesi'nden sakladığı bir depodan Necmi E'nin kullandığı kamyonetle Osmaniye'nin Kadirli ilçesine götürmek istediğini belirledi.

Operasyon düzenleyen ekipler, bisikletleri kamyonete yükleyen zanlıları gözaltına aldı.
Emniyet bahçesinde toplanan bisikletler, sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Yorumlar