Erol Evgin Çankayalılarla buluşacak

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, Çankaya Belediyesi Vedat Dalokay Nikah Salonu’nun açılışında sevenleriyle buluşacak. Sanatçı unutulmaz şarkılarını, 18 Kasım’da gerçekleşecek açılışta Çankayalılar için söyleyecek.Türk...

Google Haberlere Abone ol
Erol Evgin Çankayalılarla buluşacak

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, Çankaya Belediyesi Vedat Dalokay Nikah Salonu’nun açılışında sevenleriyle buluşacak. Sanatçı unutulmaz şarkılarını, 18 Kasım’da gerçekleşecek açılışta Çankayalılar için söyleyecek.

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, Çankaya Belediyesi’nin yenilenmiş haliyle hizmete açacağı Vedat Dalokay Nikah ve Kokteyl Salonu’nun açılışında Çankayalılarla buluşacak. Sanatçı Evgin, unutulmaz şarkılarını, Çankaya Belediyesi’nin, Çankayalı çiftlere ve konuklarına daha iyi hizmet verebilmek için yenilediği salonun 18 Kasım’da gerçekleşecek açılışında söyleyecek. 23 yıldır Çankayalılara hizmet veren salon yeni “evet”lere yepyeni ve modern haliyle ev sahipliği yapacak. Özellikle yaz aylarında talebin yoğun olarak arttığı nikah salonunun yanı sıra misafirlerin ağırlandığı, özel günler için toplantı ya da kutlamaların düzenlendiği kokteyl salonu da yeni haliyle Çankayalılara hizmet verecek. Salonun sayısız çiftin en mutlu günlerine ev sahipliği yaptığını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Aynı zamanda pek çok toplantının, seminerin, kutlamanın da gerçekleştiği salonumuzun alt yapısı ve iç dekoru yenilendi. Kurtuluş Parkı’nda yeşille bütünleşmiş bir alanda yer alan salon, renkli çiçekleri ve bahçe düzenlemesi ile de göz dolduracak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar