Şemdinli ve Karakoçan'da 2 şehit

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari Şemdinli Tekeli üs bölgesine Irak Kuzeyi, Hakurk bölgesinden teröristler tarafından roketatarla yapılan saldırı sonucu 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Şemdinli ve Karakoçan'da 2 şehit

TSK’dan yapılan yazılı açıklamada, 26 Haziran 2017 tarihinde Hakkari Şemdinli Tekeli üs bölgesine Irak Kuzeyi, Hakurk bölgesinden bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından roketatarla yapılan saldırı sonucu 1 askerin şehit olduğu kaydedildi. Gerçekleştirilen tacize misliyle karşılık verildiğinin kaydedildiği açıklamada, terörist mevzileri ve yaklaşma istikametlerinin ateş altına alındığı bildirildi. Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.

KARAKOÇAN'DA DA BİR ŞEHİT

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Yeşilbelen köyü kırsalına operasyon düzenleyen güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerce ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 2 asker yaralandı. Helikopterle kaldırıldıkları Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 2 yaralı askerden biri müdahaleye rağmen şehit oldu. Bölgedeki operasyon sürüyor.

Yorumlar