Polis minübüs şoförünü ayağından vurdu

Olay saat 11.15 sıralarında Küçükyalı Bağdat caddesi 171 numarada meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Polis minübüs şoförünü ayağından vurdu
 İddiaya göre 34 M 2842 plakalı Kadıköy-Pendik hatlı minibüsün sürücüsü Musa Açın fazla yolcu aldığı iddiasıyla 34 A 4430 plakalı trafik ekipleri tarafından durduruldu. Ceza kesilen sürücü ile trafik ekipleri arasında sözlü tartışma yaşandı.
Yaşanan tartışma sırasında trafik polis silahını çekerek ateş etti. Bacağından vurulan Açın, kanlar içinde yere yığılırken trafik polisi yaya olarak olay yerinden uzaklaştı. O sırada minibüste bulunan yolcular büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Kısa süre olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak sağlık ekiplerinin gelmesi beklendi. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü sedyeyle ambulansa koydu. Ambulansa bindirilen yaralı sürücü “Polis vurdu. Ceza yazdı ondan. Sonra bir şeyler oldu. Verdi mermiyi ağzına patlattı" diye konuştu. Ambulansa bindirilen yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.


Bir görgü tanığı "Trafik polisi ayağından vurdu. Hangi devlette yaşıyoruz. Sonra yaya olarak kaçtı “diye konuştu. Başka bir görgü tanığı ise “Fazla yolcu aldığı için ceza yazdı. Tartışma çıktı. Ateş etti polis. Sen devletin polisisin. Niye kaçıyorsun? Aracı burada işte" diye konuştu. Olay yerine gelen trafik ekipleri bir yandan trafiği akışını sağlamaya çalışırken bir yandan da olayla ilgili bilgi almaya çalıştı. Olay yeri inceleme ekipleri yerdeki boş kovanı alarak inceleme yaptı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Yorumlar