O öğretmenin öğrencilerine psikolojik destek!

Bartın'da, yol verme kavgasında dövülerek öldürülen 54 yaşındaki öğretmen Tayfun Erol'un görev yaptığı Kabagöz İlkokulu'nda öğrencileri büyük üzüntü yaşadı. Tayfun öğretmenin masasına çiçek koyup, tahtaya 'Seni unutmayacağız' yazarak gözyaşlarına boğulan öğrencilere, başka okuldan gelen rehber öğretmen psikolojik destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
O öğretmenin öğrencilerine psikolojik destek!
Cuma gecesi Asma Caddesi Hamam Sokak'ta meydana gelen olayda 35 yaşındaki İbrahim Kaymakçı, yol vermesi için arkadan korna çalıp selektör yapmasına sinirlendiği otomobilin sürücüsü 52 yaşındaki Süleyman Karadayı ve yanındaki arkadaşı Tayfun Erol'a saldırdı. Erol, aldığı darbelerle yaşamını yitirdi, Karadayı yaralandı.
OKULDA TÖREN
Tayfun Erol'un, daha önce 7 yıl müdürlük yaptığı Hendekyanı Ortaokulu'nda dün düzenlenen törenin ardından, bugün de sınıf öğretmeni olarak görev yaptığı Bartın'ın Kabagöz Köyü'ndeki Kabagöz İlkokulu'nda tören yapıldı. 2 sınıftan oluşan toplam 23 öğrencinin eğitim gördüğü okuldaki törene veliler ile Tayfun öğretmenin oğlu 27 yaşındaki Deniz Erol da katıldı. 

ÖĞRENCİLER AĞLADI
Öğrenciler daha sona üzerinde Tayfun öğretmenin fotoğrafı bulunan masaya karanfil ve gül bıraktı. Gözyaşları içinde sınıfa gören öğrenciler, sınıfta bulunan Tayfun öğretmenin masasına da yine çiçek ve karanfil bıraktı, tahtaya da 'Seni unutmayacağız' yazdı.
İnönü İlkokulu'ndan gelen rehber öğretmen Leyla Yeğen ile müzik öğretmeni Hüseyin Cezayirli, öğretmenleri için gözyaşı döken öğrencilere psikolojik destek verdi. 2 öğretmenin, 1 hafta okula gelerek öğrencilere destek vereceği belirtildi.

Yorumlar