İşte 'swinger' villası

Adana'da 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle seks partileri düzenlenen göl manzaralı 3 katlı villanın aylık kirasının 4 bin lira olduğu, partiye katılan bazı çiftlerin çocuklarını da buraya getirdiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
İşte 'swinger' villası
KİRASI 4 BİN LİRA
Adana merkezli 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri yaptıkları öne sürülen 55 kişi gözaltına alınırken, bunlardan 32'si ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 9'u kadın 23 kişi adliyeye sevk edildi. Lüks villada swinger partilerini organize eden üniversite öğrencisi E.Ş. ile kız arkadaşı  E.A.'nın de aralarında bulunduğu 15 kişi ise tutuklandı. Aylık 4 bin liraya kiralanan 3 katlı lüks villanın da Seyhan Baraj Gölü manzaralı olduğu, son 1 yıldır 3 günde bir parti düzenlendiği anlaşıldı.
ÇOCUKLARI ÜST KATTA UYUDU
Gözaltına alında sorgulanan kadınlar, gözyaşları ifade verdi. Seks partilerine katılan kadınlar, eşleri tarafından teşvik edildiğini, sonrasında ise alışkanlık haline geldiğini söyledi. Seks partisi için 'tur' adı altında farklı şehirlere gittiklerini de dile getiren kadınların, zaman zaman çocuklarını bırakacak kimse bulamayınca, villaya getirdiği ortaya çıktı. Bu kişilerin çocuklarını üst katta uyuttuktan sonra, alkol ve uyuşturucu alıp grup seks yaptığı ifade edildi. Seks partilerine düzenli olarak katılan 11'i resmi nikahlı 16 çiftin 6'sının Adana, 5'inin Mersin, 4'ünün Osmaniye, 1'inin ise Kayseri'den gruba katıldığı belirlendi.
TEK KATILANDAN 1500 LİRA
'Swinger' partilerinin kapalı grup halinde yapılan seks partisine dışarıdan gelenlerin referans göstermesi istendi. Maddi geliri yüksek ve unvan sahibi olanları tercih edilirken, katılım için de bin 500 lira alan E.Ş.'nin kazancı bazı geceler 25 bin TL'ye kadar çıktı.  Tek katılanların isteğine göre üniversite çevresinden kız ayarlanırken, kadınları da E.Ş.'nin kız arkadaşı E.A.'nın organize ettiği saptandı.
ŞİFRELİ KONUŞMUŞLAR
Partiye katılanları teknik takibe takılmamak için de kendi aralarında yaptıkları şifreli konuşmalar da çözüldü. Grupta, 2 erkek ile bir kadının ilişkisine 'tost', sevişen çiftleri izleyenlere 'soft',  uyuşturucuya 'şeker' veya 'neskafe', zengin işadamlarına 'kelle', eşsiz katılanlara da 'koz', parti sırasında hiç kimse ile ilişkiye girmeden çıplak olarak hizmet edene 'köle', dışarıdan ilk kez katılana 'misafir' dendiği anlaşıldı.

Yorumlar