İstanbul sis altında

İstanbul’da gece boyunca lokal olarak sis etkili oldu. İstanbul Boğazı da sis bulutlarıyla kaplandı

Google Haberlere Abone ol
İstanbul sis altında

Sonhaberler | Haber Merkezi

İstanbul’da gece boyunca birçok bölgede sis etkili oldu. İstanbul Boğazında sisin etkisiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün bir tarafı görünürken bir tarafı da sis bulutlarının arasında kaldı. Bazı alanlarda sis nedeniyle görüş mesafesi düştü. Trafikte seyreden araçlar zaman zaman ilerlemekte güçlük çekti.

İstanbul'un bazı ilçelerinde gece yoğunluğu artan sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi ulaşımı olumsuz etkiledi.

Fatih, Zeytinburnu, Bakırköy ve Bahçelievler başta olmak üzere Avrupa Yakası'ndaki bazı ilçelerde sis yüzünden görüş mesafesi yer yer bir metreye kadar düştü. Pek çok yapı sis yoğunluğu içinde adeta kayboldu.

Sürücüler, kazalara sebebiyet vermemek için araçlarının sis farları ve dörtlü flaşörlerini yakarak düşük hızlarda ilerleyebildi.

Kent içi yollarda aksamalara yol açan sisten uçak seferleri etkilenmedi.

Sisin ilerleyen saatlerde etkisini yitirmesi bekleniyor.

ŞEHİR HATLARI SEFERLERİ İPTAL

İstanbul'da gece boyu devam eden yoğus sis, sabah saatlerinde de yer yer etkisini sürdürünce Şehir Hatları'nda iptale neden oldu. Sarıyer-Eminönü ring seferi iptal edildi.

Özellikle İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü de görünmez hale geldi.

Sis Taksim Meydanı ve Fatih'te de etkili oldu.

E-5'TE KAZA, TRAFİK KİLİT

E-5 Çağlayan Mevkii Ankara İstikameti’nde yan yolda seyir halindeki meyve yükü kamyonet devrildi. Yan yol tamamıyla trafiğe kapandı. Ana yoldan ise trafik aksamalı olarak devam ediyor.

Yorumlar