İstanbul polisinden eğlence mekanlarına asayiş uygulaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Beyoğlu ve Kadıköy’de yaklaşık 1000 polisin katılımıyla eğlence mekanlarında asayiş uygulaması gerçekleştirdi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nün gerçekleştiği...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul polisinden eğlence mekanlarına asayiş uygulaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Beyoğlu ve Kadıköy’de yaklaşık 1000 polisin katılımıyla eğlence mekanlarında asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nün gerçekleştiği denetimde Narkotik Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Güven Timleri Şube Müdürlüğü, ekipleri ve Motosikletli Polis Timleri’de katıldı. Beyoğlu’nda 5 noktada gerçekleşen denetimlerde polisler girdikleri mekanlarda evrak kontrolü yaptı. Müşterilere (GBT) uygulaması yapan polis, evrakları eksik olan mekanlara ceza keserken, bazı mekanlar kapatıldı. Yaklaşık 3 saat süren uygulamaya polis helikopteri de havadan destek verdi. Öte yandan polisin ara sokaklarda yaptığı denetimler sırasında araması olan bir şahsın üzerinden satır çıktı. Şahıs gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Aramalar sırasında bir mekanda da 2 adet demir sopa bulundu.

Yorumlar