17 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, son 24 saatte gerçekleştirilen operasyonlarda, Mardin'de 6, Hakkari'de bir, Batman'da bir, Van'da 3, Elazığ'da 6 terörist olmak üzere, toplam 17 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yapılan operasyonlarda terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
17 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, son 24 saatte gerçekleştirilen operasyonlarda 17 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 6 bölücü terör örgütü mensubu silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Bulgurcuk köyü kırsalında, yapılan operasyonlarda 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Hakkari'ninŞemdinli ilçesi Korgan köyü kırsalında gerçekleştirilen "Şehit Uzm.J. III. Kad Çv. İlker Şahin" operasyonunda bir bölücü terör örgütü PKK mensubu etkisiz hale getirildi.

Van'ın Gürpınar ilçesi Çaylan yaylasında gerçekleştirilen operasyonda 3 bölücü terör örgütü PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Batman'ın Kozluk ilçesinde yol emniyet ve kontrol devriyesi sırasında da bir terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Ayrıca, Batman Hasankeyf ilçesi Koyunlu Mahallesi bölgesinde bir mağaraya yapılan operasyonda, silah ve mühimmat bulundu.

Yorumlar