Başkan Üzülmez, kadın ve gençlik kollarını ağırladı

KOCAELİ(İHA) – Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın ve yönetimlerini makamında ağırladı.AK Parti Kartepe İlçe...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Üzülmez, kadın ve gençlik kollarını ağırladı

KOCAELİ(İHA) – Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın ve yönetimlerini makamında ağırladı.

AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın’ın görevlerini devr almaları sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Üzülmez, Kadın Kolları Başkanı Özdemir ve Gençlik Kolları Başkanı Aydın ile yönetimlerini makamında ağırladı. Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Üzülmez, başarılar dileyerek günün anısına hediye verdi.

Ziyarette konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “İnşallah görev süreniz boyunca güzel hizmetlere imza atarsınız. Yapılan hizmetler Allah rızası için yapılmaktadır. Gerçekten bir kurtuluş savaşı vermekteyiz. Cumhurbaşkanımız tarafından dünyaya verilen mesajları halkımıza iletmektesiniz. Bizler onun yolunda ilerliyoruz. Cumhurbaşkanımız tarafından tarihi projelere imza atılıyor. Teşkilatlarımız Cumhurbaşkanımıza güç vermektedir. Her birey önemlidir. Herkesin davaya sahip çıkması çok önemlidir. AK Parti’de kadın kolları tarafından yapılan mücadele ne kadar anlatılsa az gelir” dedi.

Başkan Üzülmez, “Yüzyıllar boyunca bizleri haçlı seferleri ile uğraştırdılar. Ülkemizi maalesef 70 cente muhtaç hale getirmişlerdi. AK Parti’nin göreve gelmesi sonrasında oyunlar bozulmaya başlamıştır. Üzerimizde oynanan oyunları bozmak için rahmetli Adnan Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan onlarda bir şekilde bertaraf edildiler. 15 Temmuz sonrasında maske takanlar maskelerini çıkardılar. Eskiden biz kardeşiz, diyenler insan hakları, demokrasiden söz edenler kapalı kapılar ardında başka işler peşindeydiler. Maskelerinin çıkması bizim için hayırlı oldu. 2019 seçimleri ülkemiz için çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

Başkan Üzülmez daha sonra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın ve yönetimini kabul etti. Başkan Üzülmez “2019 seçimleri ülkemiz için çok önemlidir. Türkiye 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için 2019 seçimlerinin hem genelde hemde yerel de güçlü bir şekilde Milletimize hizmet etmeye devam etmeliyiz. Başarılı gençlerimiz ve kadınlarımız sayesinde yükseleceğiz. Ülkemizin bekası ve güçlenmesi için çalışmak durumundayız. Çok kritik görevlerde bulunuyorsunuz. Kimsenin dediğine bakmayın. Sizlerin üzerinde oyun oynanmasına izin vermeyiz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar