PlayStation 4 Türkiye'de Satışa Çıktı

Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 4 bugün itibarı ile Teknosa da Türk oyunseverlerle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
PlayStation 4 Türkiye'de Satışa Çıktı

Sony tarafından üretilen Play Station 4 bu gece saat 00:00 itibarı ile Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Teknosa’da Türk oyuncuların satışına sunuldu.

Teknosa’nın gerçekleştirdiği özel kampanya ilePs4 ve 2 oyun gece satışıyla ilk 75 kişiye 1.399 tl ye satıldı.Tüm dünyada merakla beklenenPs4′ün İstanbul’daki meraklıları saatlerce kuyrukta bekledi. Soğuk havaya aldırış etmeden bekleyenlere çay ve kahve ikramı yapıldı. Ayrıca vatandaşların beklediği alana ısıtıcılar koyuldu.

Kuyrukta bekleyen vatandaşlardan Dilek Özençok heyecanlı olduğunu söyleyerek ”Biz 1 yıldır bunun peşindeyiz ama şuanda 77. Sıradayız. Bizim durumumuz kritik ama yinede umudumuz var. Ps’ün 1 yıldır peşindeyiz 4 aydır da full takipteyiz. Saat altı buçuktan beri bekliyoruz. Çok soğuk. Başka bir şey için bu kadar beklemeyiz ama evlat hatırı için bekliyoruz. Yapacak bir şey yok.” dedi.

Saatler 00:00′ı gösterdiğinde oyun tutkunları alışveriş merkezininin içindeki Teknosa’ya alınmaya başlandı. Türkiye’de Ps4′ün ilk sahibi ise Özcan Kaya isimli vatandaş oldu.Teknosa çalışanları tarafından alkışlarla karşılanan Özcan Kaya kasadaki satış işlemlerinin ardından Ps4′üne kavuştu. Yaklaşık 14 saat beklediğini söyleyen Türkiye’deki Ps4′ün ilk sahibi Özcan Kaya ” Hakettiğimi düşünüyorum. PlayStation 4′ün Türkiye’deki ilk sahibi olmaktan gurur duyuyorum. Çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Teknosa personeli Özcan Kaya’yı alkışlarla uğurladı. Kuyrukta bekleyen ilk 75 vatandaş özelkampanya ile gece satışına sunulan Ps4′ün sahibi olurken diğer vatandaşlar eli boş döndü.
Teknosa yetkilileri tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’dede sınırlı sayıda satışa sunulan Ps4′e yoğun ilgi olacağını ve yarın öğle saatlerinde stokların tükeneceğini ifade etti.

Alışveriş merkezinin saat 22:00′da kapanmasına rağmen Teknosa çalışanları özel kampanya nedeniyle gece geç saatlere kadar oyunseverlere hizmette bulundu.

Kaynak : Bt Notlari

Yorumlar