Digitürk'ten size özel kampanyalar

Türkiye’nin lider yayıncı kuruluşu Digitürk, size özel bir takım kampanyalar ile harika fırsatları ayağınıza getiriyor. digitürk kaydet izle özelliği...

Google Haberlere Abone ol
Digitürk'ten size özel kampanyalar

Türkiye’nin lider yayıncı kuruluşu Digitürk, size özel bir takım kampanyalar ile harika fırsatları ayağınıza getiriyor. digitürk kaydet izle özelliği sayesinde keyifli bir televizyon dünyasına ilk adımı atabilirsiniz. Kendi yayın akışınızı oluşturmanıza olanak sağlayan bu özellik sayesinde yine yayın akışına hükmedebilme imkanına sahip olabileceksiniz. Kaydet İzle özelliği bulunan uydu alıcılarında canlı yayınları durdurabilecek, geri saracak veya istediğiniz zaman tekrar kaldığınız yerden izlemeye devam edebileceksiniz. Yine Kaydet İzle özelliği ile birlikte size sunulan Digiguide uygulaması ile veya Digitürk web sitesi üzerinden erişebileceğiniz bu uygulama da yayınları kaydedebilme özelliği size sunulacak. HD yayın kalitesiyle 5 kat daha fazla çözünürlüğe sahip olan bu yayınları izleyebilme şansına erişeceksiniz. Kısacası spordan filme, diziden eğlenceye kadar çok sayıda kanal istediğiniz anda elinizin altında olabilecek.

Doğrudan satış kanalı aracılığı ile gerçekleştireceğiniz abonelik türüne göre size sunulacak olan bu paketin tüm imkanlarından kolay ve hızlı bir şekilde faydalanabilme şansına sahip olacaksınız. Digitürk ile keyfinize keyif katacak bu uygulamalar, eşsiz güzellikleri ve muhteşem deneyimleri size sunacak.

Harika fırsatlardan yararlanabileceğiniz bu platformda spor, belgesel, dizi, film, çocuk, eğlence yetişkin içeriklerde kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz. Digitürk alt yapısında yer alan kanalların 70 kadarı HD, UHD veya 3D imkanlarını size sağlıyor. Digitürk, yayın kalitesini size paketler halinde yansıtıyor. Tercihinize göre bu paketlerden bir veya bir kaçını seçebilir, harika imkanlardan hemen yararlanabilirsiniz. Digitürk paketleri arasında en çok ilginizi çekecek paket Lig Tv uygulamaları olacaktır. Spor Toto Süper Lig müsabakalarını canlı izleyebileceğiniz bu pakete kampanyalı fiyatlarla ulaşabilmeniz mümkün olacak. Renklerine gönül verdiğiniz takımın tüm müsabakalarını takip edip heyecanını yaşayabileceğiniz bu pakette İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, Fransa Ligue 1, Brezilya Serie A, Rusya Premier Ligi Euroleague ve Basketbol Süper Ligi'nin heyecanı sizi bekliyor olacak. Hemen siz de Digitürk dünyasına adım atabilir, spor paketlerinin yanı sıra film, dizi, belgesel, çocuk, eğlence veya yetişkin paketlerden birisine sahip olabilirsiniz. Doğrudan Satış Kanalı aracılığı ile erken kampanyalardan yararlanabileceksiniz. Ön ödeme seçeneği ile tercih edeceğiniz bu paketlere ulaşarak harika fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Aboneliğinizi gerçekleştirmek için sizi Digitürk bayilerimize bekliyoruz.

Yorumlar