Bitlis’te madde bağımlılığı toplantısı

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu başkanlığında Madde Bağımlılığıyla Mücadele İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya kamu kurumlarının temsilcilerinin...

Google Haberlere Abone ol
Bitlis’te madde bağımlılığı toplantısı

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu başkanlığında Madde Bağımlılığıyla Mücadele İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya kamu kurumlarının temsilcilerinin yanı sıra bazı sivil toplum kuruluşları da katıldı. Toplantıda konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, uyuşturucuyla mücadelede kararlı ve sonuca odaklı ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirti. Uyuşturucunun bölücü terör örgütünün finansman kaynağı olmasından ve gencecik hayatları tehdit eden bu illetten bütün toplum kesimlerinin muzdarip olduğunu ifade eden Vali Ustaoğlu, “Muhtarlarımızla yaptığım toplantılarda, halk toplantılarında ve gittiğimiz her yerde bana sorulan, yardım istenilen bir konu uyuşturucu belası. Bütün toplumun muzdarip olduğu bu konuda kararlı ve sonuca odaklı neler yapabiliriz bunları konuşacağız. Her geçen gün artan ve yaygınlaşan, kullanım yaşı gün geçtikçe düşen, gencecik hayatların yok olmasına neden olan, çocuklarımızı zehirleyen bu illetle mücadelede sadece güvenlik güçlerimizin değil, hepimizin mücadeleye destek olması gerekiyor. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimizin bu konuda atmış olduğu ciddi adımlar var. İnşallah gençlerimizin bu uyuşturucu illetiyle yok olmalarına müsaade etmeyip elimizden geleni yapacağız. Bağımlı olan çocuklarımızın da tedavileri için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

Yorumlar