Eğitim Bir-Sen’den Kula çıkarması

Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Kula Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber Kula Kaymakamı Osman Güven’i ziyaret ederek ilçedeki eğitim sorunları üzerine bilgi alışverişinde bulundu.Eğitim Bir-Sen Manisa Şube...

Google Haberlere Abone ol
Eğitim Bir-Sen’den Kula çıkarması

Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Kula Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber Kula Kaymakamı Osman Güven’i ziyaret ederek ilçedeki eğitim sorunları üzerine bilgi alışverişinde bulundu.

Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner Kula Kaymakamı Osman Güveni ziyaret etti. Kula ilçesinin eğitim sorunlarının dile getirildiği ziyarette sorunların çözümü için birlikte hareket etmenin başarıyı daha da arttıracağı vurgusu yapıldı. Saha çalışmalarında eğitim çalışanlarının talep ve önerilerini aldıklarını söyleyen Başkan Mesut Öner, eğitimde ciddi ve radikal değişimlere ihtiyaç olduğunu belirterek özellikle her türlü imkandan mahrum bölgelerde çalışan eğitimcilerin sorunlarını önemsediklerini ve bu sorunların çözümü için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi. Öner, Kula’da başarıya imza atan eğitim çalışanlarının her türlü takdir ve taltifi hak ettiklerini de sözlerine ekledi.

Kula Kaymakamı Osman Güven de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitim öğretimde başarıyı getirecek her çalışmaya destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.

Öner ve beraberindeki heyet Kaymakam Güven’e yapılan ziyaretin ardından Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Kula Eğitim Bir-Sen Başkanı Adem Sümen ile Şube Müdürleri Hüseyin İzci ve Etem Dağlı’yı da ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar